Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Pai uite in privinta asta Ioan. Oricat de rau ar fi romanul tot mai are atata bun simt ca sa inteleaga ce inseamna o casatorie. Ori daca te uiti in presa noastra, in afara de niste cazuri razlete de ziaristi care se declara "fundamentalisti", restul ii pun la colt pe unde-i prind pe oamenii care inca mai cred ca o casatorie e uniunea dintre doi oameni de sexe diferite. Daca invita prin emisiuni persoane din astea retrograde, le invita pentru a-i pune la colt si a le baga mintile in cap, nu pentru a asculta si punctul lor de vedere. Sa spui ca o sa vedem cine stie ce manipulari prin presa cand toata presa e deja arvunita si se afla in avangarda acestei propagande, e cam aiurea.
|
M-as bucura sa fie precum zici. Sa aiba, adica "romanul" (care roman, frate?), o zona de rezistenta a bun simtului, ceva naturel care sa mai miste in piept.
O sa vedem insa, curind, ce va fi.
Oricum, eu nu cred in onestitatea vreunui discurs, indiferent cine il va tine. Acum toata lumea minte, cu ochii la impactul produs. Iar romanii se intrec in a fi buni spectatori, ca e bascalie, ca la teatrul nostru prost, bulevardier.