Subiect: se cade?
View Single Post
Vechi 03.03.2008, 13:27:30
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiB
iata definitia din dex:
elucubratie:Combinație haotică de elemente absurde; aberație. ♦ Divagație. [Var.: elucubrațíune s.f.] – Din fr. élucubration.
sau: 1. (Rar) Lucrare compusă, cu multă osteneală și multă răbdare, lucrând ziua și noaptea. 2. (Peior.) Combinație, lucrare haotică și greoaie, cu idei încâlcite, absurde; aberație. [Gen. -iei, var. elucubrațiune s.f. / < lat. elucubratio, cf. fr. élucubration]. [/b]
pot adauga si multa ura in postarea sorei Ory.
alte nedumeriri, stimate vsovi?
la adresa ta? de asta te-ei fi ofensat asha? ia citeshte incaodata dar tzine-te shi de dreptatea lui Dumnezeu ca am amintit eu in postarea mea o farmitura din ea luata de pe site...

mie dupa definitzia data imi pare ca ai ridiculizat shi batjocurit dar sa nu judecam ca cineshtie ce ai vazut shi ce este in sufletul tau, dar oricum nu ai vrut s-o lauzi pentru efortul depus, nici pe ea shi nici pe mine... nu-i asha?

shi apoi pe cine ai observat ca urashte ory, shi nu e intemeiat? daca tot ai descifrat doar ura presupusa a ei din text... poate totushi ai sa descifrezi shi alte sentimente... shi ma gandesc ca ura ei sa nu cumva sa fi lovit in pofta unora, ca de iubire de Hristos, nu se poate fara iubire de aproape, asha ca.... :dontgetit: , dar dumneata fiind nou pe forum, acuma nu ne-om apuca sa escaladam conflictul nostru ca doar... deci imi cer iertare pentru ofensa shi durerea pricinuita...:|
Reply With Quote