Citat:
În prealabil postat de costel
monica, de se intampla sa nu ajungi la biserica, din motive bine intemeiate, nu este bine sa fi agitata, nervoasa. Omul bine placut lui Dumnezeu este un omul smereniei, al blandetii si al bucuriei. Stiu, ai sentimentul ca in acea zi ai pierdut totul, dar nu-i asa. Dumnezeu este prezent in noi si printr-un simplu suspin - cum spunea Parintele Arsenie Papacioc. Eu cred ca nu fuga de sot si de copil te va face sa sporesti in dragostea fata de Dumnezeu, dimpotriva iubindu-i mai mult, jertifindu-te mai mult pentru ei, te vei deschide mai mult lucrarii lui Dumnezeu in tine. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai mergem la biserica. Prin Liturghie induhovnicim fiinta noastra, o facem locas lui Dumnezeu.
|
ai dreptate costel,este important sa ne ducem crucea pana la capat alaturi de cei pe care n-i i-a dat Dumnezeu,sa-i iubim si asa cum ai spus tu sa ne jertfim pentru ei.'sa ne purtam grijile unii altora'.mersi pt.sfat,o sa-l urmez si o sa-l port pe Dumnezeu in suflet indiferent daca nu pot ajunge uneori la biserica.eu oricum sunt tot timpul cu mintea si cu inima la Dumnezeu,radiourile mele toate sunt pe postul trinitas,si cand sunt la volan ascult slujbele.mersi mult!:)