Citat:
În prealabil postat de jenica
Nu Marta, nu te iubeste mai putin dar se bucura cand te vede cu batic:) Faceti cum simtiti, cum va odihniti sufleteste.:rolleyes: Am postat aceasta povestioara pentru ca mi-a placut fff mult, nicidecum ca eu as avea aceasta Virtute!:)
Va rog totusi, sa incercam sa nu afirmam ca NU este bun ceea ce noi Nu putem face, din pricina firii noastre.
cu drag jenica:)
|
multe lucruri bune nu le putem face din pricina firii noastre pacatoase!!!!
in ziua de azi oamenii pun accent mai mult pe felul cum merg imbracati la biserica,pe cat lumanari trebuie sa aprinda,ce sa manance si ce nu,crezand ca toate acestea sunt de folos sufletului.eu cred ca la judecata de apoi Dumnezeu o sa e intrebe despre faptele noastre ,daca i-am hranit pe cei flamanzi,daca i-am imbracat pe cei goi,daca am avut grija de orfani,daca i-am adapostit pe cei far de adapost,....nu cred ca o sa ne intrebe ,sau o sa ne judece ca nu am purtat baticul in biserica.macar sa facem noi zi de zi fapte bune ,sa ne gandim la cei ce au nevoie de ajutor si sa dam mai putina importanta diferitelor traditii populare.cine poarta batic sa-l poarte,cine nu ,nu suntem noi in masura sa judecam,nu cunoastm noi ce fel de persoana este aceea de sub batic si cea care nu are batic.