View Single Post
Vechi 10.11.2016, 09:36:35
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Tu spuneai acum cativa ani ca nu vrei copii deloc. Acum vrei multi?
Intreb numai pentru ca nu inteleg exact modul tau de viata.
Vrei si copii multi si sa stati acasa sa-i invatati, sau sa platiti profesori acasa. Mama nu lucreaza. Din ce traiti voi totusi?
Da, acum vreau, am scăpat de dracul ăla.

Vreau ce e mai bine pentru ei. Să nu le ratez copilăria, să nu-i transform în niște roboței care memorează informații pentru scurtă durată. Dar poate voi reuși asta chiar în sistemul pubil, dacă voi fi nevoit.

Lucrez eu suplimentar și pentru ea. Slavă Domnului că am șansa asta.

Ea are oricum de lucru 24 / 7, doar crește doi și e însărcincată cu al treilea. E suficient.

Citat:
3. Invatatul pe de rost nu mi se pare corect.
Normal că nu e, doar că altfel nu ai cum trece clasele. Ferice de cei dotați, vai de cei care nu pot să rețină ușor.

Citat:
La limba romana eu nu am inteles niciodata sistemul de la scoala si l-am urat.
Și eu. Ca dovadă în liceu am citit o singură carte din bibliografia obligatorie. Cultura literară mi-am format-o în facultate.

Dacă după lectura unei opere copilul va scrie la lucrare ce i-a plăcut și va încerca să o comenteze după cum se pricepe, imaginează-ți ce notă va primi. Că doar n-a recitat comentariu dictat la clasă de cel care cică îi este profesor de literatură.

Citat:
Nu stiu insa daca scoala acasa este o solutie.
Este. Doar că părinții trebuie să întrunească o mulțime de calități și să poată trăi dintr-un salariu. Puțini pot face asta.

Citat:
P.S Mie mi se pare cumva ciudat faptul ca omenirea intreaga accepta orarele astea de munca (inclusiv femeile) si sistemul actual, in care copiii sunt lasati singuri si abia seara tarziu mai poti sa-i vezi. Traiasca bonele!
Exact! Lipsa de discernămînt face parte din normalitate acum.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote