Citat:
În prealabil postat de stefan florin
si de cand indiferenta=crestinism?
ps:atunci cand pastorul devine lup, oare ce se va intampla cu turma?
|
Nu bre nu asta e problema.
Problema este Hristos stia cat de defecti sunt oamenii si totusi nu i-a judecat.
Hristos stia ca Iuda il va vinde si totusi l-a acceptat langa el si nu l-a gonit,si
desi l-a vandut, Hristos inca i-a mai dat o sansa daca Iuda se caia si se pocaia il prima inapoi,
Hristos stia ca Petru se va lepada de el si totusi nu l-a gonit de langa El,
Hristos stia ca lumea il urmeaza nu pt invatatura lui ci pentru minuni si mancare pe gratis, si totusi nu i-a alungat de langa El,
Hristos le-a spus fariseilor ca-s fatarnici insa nu i-a alungat de langa EL ci le-a pus in vedere sa se pocaiasca
Deci daca Hristos , Dumnezeu, fiind n-a alungat pe nimeni si nu a judecat pe nimeni, si n-a pus nimeni la zid, in numele cui pui ta la zid pe altii si ii judeci ?
In numele lui Hristos ? Daca da, atunci faci blasfemie.Daca nu atunci judeci dupa dorinta dezbinatorului care e satan.
Zadar stiu adevarul, daca acesta imi aduce dezbinare. Daca adevarul pe care vreau sa-l aplic imi aduce dezbinare ,atunci acel adevar (oricare ar fi el) intra in conflic cu ce spun sfintii parinti: "Cu dreptatea castigi putin cu pacea castigi pe toti".
Si mai este o chestie. Daca vrei dreptate si cauti dreptatea si vrei ca altii sa fie judecati dupa dreptate, atunci asteapta-te ca si Dumnezeu sa te judece dupa dreptatea SA, caz in care ajungi direct in Ghena si nu Iad.
Sa stii ca in rugaciunea Tatal-Nostru , cand zici " si ne iarta noua greselile noastre/precum si noi iertam gresitilor nostrii" este echivalent cu
"si ne judeca noua greselile /precum si noi judecam gresitilor nostrii"
Adica te blestemi singur. Bravo mai , bravo. Iti place sa-ti faci singur rau.
O fi si asta un fel de placere a ta.