Doamne apara si pazeste... Cristi, daca afla duhovnicul tau ce postezi pe-aici, nu te mai impartasesti curand!... Ai grija, frate!
Din exemplele date aici, eu am mari rezerve la seriozitate... Haideti sa mai citim si printre randuri.
Va propun cu aceasta ocazie, daca stie cineva de pe forum despre vreun preot divortat (aici spune chiar si recasatorit) care-si continua calitatea de preot-paroh si duhovnic, va rog insistent, dati-l exemplu! Eu stiu pe cineva de care a dat divort sotia, iar pentru asta si-a pierdut aceasta calitate, desi enoriasii ( care stiau metehnele sotiei), l-au iubit si il iubesc inca. Nimic nu a contat... As vrea sa stiu daca totusi prin alte parti ale Romaniei se practica asa ceva, iar daca da, care sunt si unde? Nu zvonuri, ci nume concrete si locatii.
Daca in ochii batranului preot, confratii lui sunt... "lichele", a imbatranit degeaba. Ba mai mult, si-a semnat singur, sentinta!!! Eu as fi fost primul care l-as fi scos din Sf. Altar, pentru multe motive!
Cazul celui din Vaslui... L-ati vazut cum aratra si cum vorbeste? Va doriti un astfel de preot in biserica, sau un astfel de duhovnic? Eu l-am vazut si nu ma mir ca Dumnezeu l-a indepartat de la marele si sfintele Taine!...
Sa nu ne pripim si sa nu mai facem jocul altora, dar mai ales, sa nu facem jocul dezbinatorului!...