Citat:
În prealabil postat de simpllu
Pe mine nu mă odihnea un om rigid ca Zaharia, deși tu te folosești. Cine se aseamănă se adună. :)
|
Cu atat mai mult constatam ca te ascunzi pe dupa gluga de... mister, spunand ca il cunosti pe Zaharia... De ce cautam hachite la oameni, in loc sa ne folosim de putinul (sau mai multul) "bine", care razbate din mesajele sale. Iata, Cristian, posteaza in general mesaje de exceptie, dar noi cautam slabiciunile lui. Si ca el, fiecare dintre noi... De ce nu ne folosim de esenta binelui celor de langa noi, ci mai degraba ii blamam? Eu personal m-am folosit de Zaharia mai mult decat oricare dintre cei care mai sunt inca pe forum, chiar daca am avut destule conflicte, mai pe la inceput. Voi nu ati observat ca intram in polemica exact cu cei de care ne pasa cu adevarat? Zaharia era unul dintre cei mult incercati, care stia exact despre ce vorbeste, doar il dobora exigenta asupra celorlalti, asa cum facem pe-aici fiecare dintre noi... Dupa cum vedeti, el a scapat; noi, nu!
Ce voiam insa sa spun, este ca acel mesaj nu-i apartine lui Zaharia. El doar a citat din altcineva. Iar daca acel altcineva, era chiar el, cu atat mai laudabil... Tu, omule, care te ascunzi, pur si "simpllu", avand avantajul de a-i cunoaste pe fiecare-n parte, si persifland pe alocuri pe cei ce... nu te cunosc, dai dovada de lipsa de caracter. Nu sunt curios sa stiu cine esti, dar lasa-i pe cei ce nu sunt de fata, din moment ce nu ne amintim sa fi "copilarit" impreuna!...