Citat:
În prealabil postat de simpllu
Denigrarea Bisericii. Justiția nu face decât să se folosească de materialul clientului. Și cum material există, de ce să nu profite? Și nu este vorba de vreo înscenare cum vor unii să insinueze.
|
Dumnezeu da raspuns intrebarilor noastre. A facut-o de mult. Iata ce i-a spus profetului Osea (Osea, cap 4):
"Poporul Meu va pieri, pentru că nu mai cunoaște pe Domnul. Și pentru că tu ai trecut cu vederea cunoașterea Domnului, Eu te voi da la o parte din preoția Mea. Și fiindcă tu ai uitat de legea Domnului, și Eu voi uita pe fiii tăi.
Cu cât s-au înmulțit, cu atât au păcătuit împotriva Mea; cinstea lor au schimbat-o în rușine.
Ei se hrănesc din fărădelegile poporului Meu, și năzuința lor este numai către păcat.
Dar și poporului i se va întâmpla ca și preotului; voi pedepsi purtarea lui, iar faptele lui le voi întoarce împotriva lui"
Din ce motiv s-a ajuns la situatia ca exista asemenea arhierei ? Domnul raspune mai jos:
"Că asemenea junincei îndărătnice, așa și Israel s-a îndărătnicit. Și să-i mai pască pe ei Domnul ca pe un miel în pășuni întinse?"
Bine, bine, dar ce se va intampla cu asemenea arhierei ? Sa citim ultimul verset din capitol:
"Vântul îi va strânge în aripile sale și rușinea îi va cuprinde din pricina jertfelor lor."