Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Nimeni draga, apai sa sti ca majoritatea nenorocirilor si caderilor noastre isi au sursa in desfranare fie facuta ea cu gandul, vorba sau cu fapta. Multe si neantelese se trag de la sexul necontrolat, sau controlat doar de placerea in sine pur trupeasca, uitandu-se scopul in sine a dragostei trupesti dintre femeie si barbat. Masturbarea si alte patimi adiacente , trebuie studiate si discutate cu responsabilitate. Sa nu uitam ca secolul in care traim , este unul al sexualiatatii scapate de sub control, iar asta patima va inrobi foarte rau omul la toate nivelurile sociale si cel mai grav si dureros, patima sexualitatii necontrolate cu tot ce deriva din ea , inrobeste de la cele mai fragede varste, formand un adolescent dependent de patimi trupesti . Asa ca draga Nimeni toate cele cateva aspecte nu ar trebui sa te lase nepasator, indiferent ci din potriva.
|
Cristi acum ma inveti si sa fac sex? Haideti sa vb despre altceva. Stiu ce este sexul. Stiu ce este abstinenta. Toata lumea da lectii de moralitate. Teorii, teorii pe care cu totii le-am auzit. Iara daca nu le-am auzit suntem pe un site ortodox unde persoane avizate vb despre sex si raporteaza la invatatura ortodoxa... Nu mai imi da tu sfaturi ca nu ai stat la mine in dormitor si nici nu stii ce am facut, cum am facut, de cate ori am facut si de cate ori.
Extraordinari crestinii astia care le stiu pe toate. Eu credeam ca eu sunt Mafalda!