View Single Post
Vechi 14.11.2016, 23:48:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
...si ,iti inchipui,ca asta iti da dreptul sa smintesti pe altii mai slabi cu "adevarurile" pe care le cunosti personal ?
Se "smintesc" cei care s-au smintit deja prea-osandind de virtuosi ce se cred.

Treburile astea nu ne privesc pe noi, sunt in sarcina episcopului si poate imi arati si mie unde scrie ca e in datoria mireanului sa judece pe episcop.

Nu te obliga nimeni sa te duci la un preot pe care nu-l apreciezi, dintr-un motiv sau altul.

Sau sa-ti explic altfel: a spune "da, exista preoti divortati care slujesc" e fapt.

A spune ca "episcopul cutare e corupt" inainte sa existe un proces cu sentinta definitiva e subiectivism.

Daca la proces se va dovedi ca (poate) desi a semnat, a fost in necunostinta de cauza, indus in eroare fiind de anumite persoane? Sau orice altceva care cumva il va disculpa macar de vina morala.

Ce vor face acuzatorii? Vorbele o data aruncate, in pripa, nu le mai poti lua inapoi.

In cel mai fericit caz, vor mustaci sub patrafir "am vorbit de rau un episcop in inchipuita mea judecata virtutoasa" vor primi canon 10 matanii si constiinta curata, nu-i asa?

Pai da, pretul e mic, de ce sa facem altceva?

Last edited by AlinB; 15.11.2016 at 11:39:19.
Reply With Quote