Nu eu pledez pentru pasivitate și penetrări, ci tu te arăți obsedat de lucrurile astea. Îți face o deosebită plăcere să repeți anumite cuvinte, de câteva postări încoace. Ia zi, plescăi atunci când scrii penetrare?
Nu eu am sărit de cur în sus că, vezi Doamne, ne tăbară homosexualii, ci tu ai făcut asta ca un isterizat. Și ai acuzat tot cosmosu că nu participă la tumbele tale de bucurie.
Nu eu am o problemă cu gheiuții, ci tu.
Tratează-te, omule, că a ține atenția fixată mai mult prin locurile pidosnice decât pe valoarea unui om, semen al tău la boala căruia participi și tu de când ești sub soare - e, deja, semn de mare boală și alienare.
Iar dacă îl faci clovn pe președinte, asta e pentru că tu ești un clovn care se proiectează cu îngâmfare stupidă undeva departe... Un creștin ar fi trebuit să știe că ascultarea de stăpânire este o poruncă de la Dumnezeu și că pasivitatea e doar impresia păgânilor despre creștini. A fi creștin nu înseamnă că ești pasiv - rugăciunea și smerita ascultare sunt un travaliu infinit mai mare decât agitația ta de maimuță pe o cracă putredă. Dar, deh, dacă nu ai nici o experiență autentică a vieții creștine, ce să faci și matale... Faci ce poți!
|