View Single Post
Vechi 16.11.2016, 11:08:44
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Dacă clopotul nu a fost sfințit de un sobor mixt ecumenist și nici nu are inscripții ecumeniste, nu este nicio treabă.
Bun. Eu pot să pricep și/sau să accept astfel de argumente.
Care sunt, la urma urmelor, puerile, în fine... (cum adică "sfințit de un sobor mixt"? nu vezi că "sfințit" e incompatibil cu "mixt", dacă mergem pe logica antiecumenistă? Ține măsură până la capăt, n-o suci după cum îți convine!)

Dar voi de ce nu puteți accepta opinia interlocutorului atunci când vi se aduc argumente pertinente? Uite, de exemplu mai sus: ai scris ceva, iar eu ți-am semnalat și argumentat. Ia să vedem acum: poți să accepți? Și, desigur, să mulțumești că am avut bunăvoința să fac treaba asta pentru tine?

Patima ortodoxismului vostru e cea care vă împiedică să fiți ortodocși.
Faceți o politică partizană, de suporteri fanatici ai unei echipe de fotbal și când vi se atrage atenția (în primul rând de către frații creștini, ortodocși) că nu așa trebuie să fie, atunci treceți la mizerii demne de un microbist înfierbântat.
Mai multă onestitate! Mai ușurel cu dubla măsură!
Și mai lăsați propaganda, că ați falsificat Învățătura, folosind metode lumești pentru realități dumnezeiești.

P.S. Cât despre faptul că te-am supărat scriind prea aspru zilele trecute, îmi pare rău. Te rog să mă ierți că te-am jignit și rănit... Știu că frăția voastră e un om cu inimă curată și cu bunăvoință, atâta doar că sunt foarte irascibil când vine vorba de anumite erori care pentru mine sunt evidente și foarte supărătoare. În fine...
Reply With Quote