Citat:
În prealabil postat de crincrin
Cel putin cumnatul tau a plecat de aici cu dispozitie buna, de rugaciune.
|
As vrea sa cred ca-i tine de cald, dincolo!... Multi preoti il au in rugaciunile lor ca si ctitor, fiindca niciodata n-a refuzat sa ajute bisericile. Doar ca binele facut era "in sine", la fel cum ar face si un mahomedan, si un budist si un sectar...
Citat:
Rolul tau salvator cred ca abia dupa plecarea lui a inceput. Si cat ai de lucru, mai ales ca stii ca n-a mai avut vreme de pocainta! Cei adormiti asteapta ajutorul nostru.
|
Cred ca ne-am ocupat de asta mai mult decat de oricare altcineva! Si n-o sa renuntam vreodata!
Citat:
Dar mantuirea sufletului tau iti da prea putin de lucru? Unde mai pui ca esti "cap" de familie, de tine depinzand intr-o anumita masura mantuirea sotiei si a copiilor tai.
|
Dar e mai mult decat firesc... Unde este meritul meu in asta? Numai ca eu consider mult prea putin, ca sa nu spun... mai nimic... Nu depinde nimeni de mine, mai mult decat depind eu de ceilalti si toti de mila lui Dumnezeu... Care ne da, desi... nu meritam fiindca - cel putin in ce ma priveste - eu nu vad sa dau rod bun!...
Pare complicat, nu-i asa?