Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Mersi din suflet , dar te implor nu-ti mai teroriza familia, colegii , elevele , si nu mai înainta avansuri colegilor de sex feminin de pe forum si nu numai .
Urmează -ti tratamentul medicamentos, apoi cel duhovnicesc.
Mult spor si dragoste sa ai :)
|
Familie terori....cum??...:))) De unde o scoseși, domnule?
Colegi? Sorry, sunt din nou baby-siter. Meseria mea de prof. la liceu o voi relua toamna viitoare, cu ajutorul Bunului Dumnezeu.
Elevele? Am un singur elev (băiat, nu fată), anume la șah, în privat. Ce-i drept, mai fac și la grădiniță câteva ore, tot șah, dar nu mi s-a plâns nici o elevă, nici un părinte și nici directoarea că am ... terorizat vreo micuță. Dimpotrivă! Copilașii aceia nu mă lasă să plec când se termină ora...:) Îmi sar mereu în brațe și mă țin strâns de picioare, ca să nu plec. Dacă regretul lor că plec îl numiți terorizare, atunci aveți dreptate: îi terorizez.
Avansuri colegelor de pe forum? Unde, domnule? Pentru dvs. admirația pe care mi-am exprimat-o public, în trecut, față de Delia sau Mirela sau Yasmina sau, uneori, Crincrin și Sophia sau Forever și Glykis etc. (să mă ierte colegele pe care nu le-am pomenit) - este ..."avans"? Domnule, îmi pare rău pentru dvs., sincer spun. Sexualizați relațiile care pot fi și altfel decât vă imaginați - iar asta nu e bine.
Cât privește avansul către o altă femeie, în afara forumului, am pierdut obiceiul ăsta cavaleresc de ani buni. O iubesc pe soția mea și asta ar trebui să vă spună totul.
Tratament medicamentos am luat o singură dată în ultimii 10 ani. Doctorul a hotărât că nu mai e nevoie. Să înțeleg că sunteți noul meu medic? (apropos, ce-mi recomandați pentru tulburare de 3 personalități?...))))
Acum, după ce am avut bunăvoința să vă răspund la infamele gânduri, aș vrea să vă zic ceva amical, așa ca între bărbați. Dar pentru că suntem în post, vorba unui prieten forumist, amân precizarea pentru un prilej viitor.
P.S. Nu vă jenați, uneori, să vă priviți în oglindă, Cristiboss? Dvs. vă considerați în continuare ... om creștin? Aflat în Postul Nașterii Domnului, cum ziceați?... Sărmane om... Să vă ajute Bunul Dumnezeu, că aveți mare nevoie din câte se vede pe aici.