Citat:
În prealabil postat de simpllu
Cred că mult te vatămi când vorbești de tine în gura târgului!
|
Ai dreptate!... De fapt nu stiu ce anume ma determina sa scriu tot ce scriu... Probabil ma amagesc crezand ca s-o gasi cineva care sa invete ceva din asta... Este de retinut ceea ce spui... In rest... Dumnezeu cu mila... Parca totusi prefer acest gen de dialog (Omul, incotro), decat ofensele si jignirile directe... Probabil sunt subiectiv, fiindca este un topic initiat de mine, dar dupa cum vezi, nici pe-aici nu scapam de... "critici la sange"... Cu alte cuvinte, sa nu indrazneasca cineva sa spuna ca e pacatos, ca e mare bai!... Eu raman la concluzia ca fratele Zaharia era mai de folos decat nefolositor! Daca fiecare dintre noi si-ar face un bilant sincer, nu stiu cati ar iesi "pe plus"! Poate tu te astepti ca pe forumul nostru sa posteze sfintii... De ce nu intelegi ca toti gresim, si toti suntem la fel de expusi inselarii? Si eu, si tu?
Oricum, cred in continuare ca ai dreptate, iar pentru asta iti multumesc, desi, astfel, s-ar putea sa strivesti din fasa alte initiative din care poate unii chiar se folosesc...