Subiect: Omule, incotro?
View Single Post
Vechi 17.11.2016, 16:58:49
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Știi cumva vreun grup gen AA pentru fumători? Că altă variantă nu mai văd.
Eu iti zic cum a functionat la mine. M-am rugat intens intr-o noapte la Dumnezeu sa ma ajute sa scap de tzigari ca daca EL nu ma ajuta atunci nimeni nu are cine s-o faca si i-am promis ca daca ma ajuta nu o sa mai ma apuc niciodata si i-am mai promis ca daca o face pe mama bine( se accidentase grav aproape fractura de coaste, dureri mari ,etc,etc) eu o sa ma las de tigari.

Si apoi m-am culcat. Si a doua zi m-am trezit obisnuit, si deodata am observat ca se facuse ora 18:00 si eu n-am pus tigarta in gura si nici ca-mi venea s-o fac.Ma uitam la pachetul de tzigari ca la orice alt obiect de mobilier, iar durerile mamei disparusera. Si de atunci nu mai am pofta de tzgari nici daca stau intre fumatori.Este ca si cum n-as fi fumat niciodata.

Si fumam inainte 1 pachet jumate de Marlboro rosu de la 18 ani, nu pall mall albastru(care sunt foarte slabe in raport cu malboro rosu)
Eu practic n-am facut nimic.Tot ce a facut, a facut Hristos.Eu doar m-am smerit atunci si l-am marturisti ca pe singura persoana care ma poate ajuta.
Atata tot am facut.
Reply With Quote