Revin acum, ca sunt mai limpede la cap :) Aseara eram efectiv furios incat nici nu am putut citi tot articolul.
Asa este, articolul este tendetios si cum spuneai si tu anumite manuale sunt intr-adevar facute cam nu prea conform cu invatatura. Raul pe care il face acest articol cu siguranta nu ma afecteaza pe mine, insa afecteaza marea masa a celor care inca nu cunosc credinta dandu-le niste idei false.
In plus, alt factor care m-a determinat sa imi ies din fire, este prezenta acestei asociatii comunist-ateiste, Liga Pro-Europa, al carui singur scop este denigrarea credintei si traditiei ortodoxe. O cautare pe internet, dar si vizitand site-ul lor, va releva ca singurul lor obiect de activitate este prozelitismul ateist si campania anti-credinta, de unde "Libertatea pentru Constiinta" pe care o proclama sus si tare este praf in ochii celor mai slabi de inger.
Chiar cred ca nu putem asista indiferenti la modul in care imaginea Bisericii lui Hristos este terfelita zilele acestea. Imi aduc aminte de un Avva din Pateric, la care au venit niste calugari si i-au spus: am auzit ca esti curvar, ticalor, betiv, lenes etc si la toate acesta el a raspuns ca asa este. Dar cand i-au spus ca au auzit ca e si eretic el s-a ridicat si a spus ca asta nu.
Au murit atatia oameni in temnitele comuniste pt. credinta si pt. ca noi acum sa ne-o putem sustine in libertate. Daca ei au murit, noi putem macar sa luam atitudine!!! Si sa incercam sa-i aducem pe fratii rataciti macar in apropierea adevarului, ca de-acolo ii ia Isus si-i cara mai departe.
Doamne ajuta!
|