View Single Post
Vechi 20.11.2016, 18:25:13
ionica49's Avatar
ionica49 ionica49 is offline
Member

Data înregistrării: 01.11.2016
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dumnezeu da raspuns intrebarilor noastre. A facut-o de mult. Iata ce i-a spus profetului Osea (Osea, cap 4):

"Poporul Meu va pieri, pentru că nu mai cunoaște pe Domnul. Și pentru că tu ai trecut cu vederea cunoașterea Domnului, Eu te voi da la o parte din preoția Mea. Și fiindcă tu ai uitat de legea Domnului, și Eu voi uita pe fiii tăi.

Cu cât s-au înmulțit, cu atât au păcătuit împotriva Mea; cinstea lor au schimbat-o în rușine.

Ei se hrănesc din fărădelegile poporului Meu, și năzuința lor este numai către păcat.

Dar și poporului i se va întâmpla ca și preotului; voi pedepsi purtarea lui, iar faptele lui le voi întoarce împotriva lui"

Din ce motiv s-a ajuns la situatia ca exista asemenea arhierei ? Domnul raspune mai jos:
"Că asemenea junincei îndărătnice, așa și Israel s-a îndărătnicit. Și să-i mai pască pe ei Domnul ca pe un miel în pășuni întinse?"

Bine, bine, dar ce se va intampla cu asemenea arhierei ? Sa citim ultimul verset din capitol:
"Vântul îi va strânge în aripile sale și rușinea îi va cuprinde din pricina jertfelor lor."
Asta e un exemplu rau din Vechiul Tetament , la evrei , si ei erau unii corupti la vremea lor. Dar Dumnezeu a relatat si faptele lor rele nu numai pe cele bune ca exemplu pentru noi azi.
https://www.youtube.com/watch?v=CvJL6Ji9kvo
Reply With Quote