View Single Post
Vechi 21.11.2016, 12:51:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
În ce mă privește, nu fac nici o propagandă. Nu reprezint interesele nici unei puteri lumești ca să îi fac propaganda.
Pai "puterea lumeasca" si-a exprimat deja interesul: crestinul sa stea in banca lui ca stie unul ce e mai bine pentru toti.
Hehe..nici tema asta se pare ca n-a disparut din societatea romaneasca.

Si asta e si meloda ta favorita, deci?

Citat:
Educația sexuală ar fi bună, într-un anumit fel, în școli. Făcută de oameni potriviți, special pregătiți pentru asta - iar nu de heirupiști fanatici și urechiști.
Ia sa vedem, oare care ar fi in opinia ta "heirupistii fanatici si urechisti", aia de la SECS, ACCEPT sau poate aia care ar insista ca un copil sa-si vada de copilaria lui si sa nu se joace cu focul?

Citat:
Nu știu dacă să fie și obligatorie. Poate de la o vârstă încolo..., nu știu... E de discutat mult pe tema asta.
S-a discutat, s-a vazut, multumim de opinie, mai treceti pe la noi. Sau nu.

Citat:
Cât privește amestecul în legile statului, un creștin poate avea cota de participare pe care o are orice alt cetățean. În nici un caz să facă el legea, după ale lui, în pofida celorlalți. Creștinismul nu trebuie să devină dictatură, cu nici un chip! În lume, creștinii să respecte legile lumii. Desigur, își pot exprima opinia și hotărârea, dar între limitele care sunt puse tuturor cetățenilor.
Si daca se intampla sa fie o majoritate, asta se numeste dictatura?

Care va sa zica, aia care au votat cu Ponta, acum trebuie sa suporte dictatura celor care l-au votat pe Iohanis, nu?

Eventual, ca sa fie toata lumea fericita, trebuiau sa fie ambii presedinti pe acelasi mandat, proportional ca timp cu numarul de voturi.
Si toata lumea era fericita. Genial, ce sa mai.

Citat:
Dacă va fi un referendum și creștinii vor avea cuvântul majoritar, atunci va fi foarte bine. Dacă vor fi presiuni de tot felul, prin tot felul de culise, atunci va fi ca în Bizanț, pe vremuri. N-aș vrea să mă alătur unor astfel de lucruri.
Presiuni de ce ordin?

Presiuni sa se organizeze referendumul pe care "baietii destepti" din politica il tot amana pana o sa-l ingroape total cum a mai fost unul pe tema asta sau cel pe teama reducerii numarului de parlamentari?

"Foarte bine"? Iar te-ai razgandit?

Pai din ce ne spui tu, asta este "legiferarea nu știu cărei trăznăi".
Si ziceai ca in felul asta: "mă tem că încă mai mult ne-am cufundat și ne-am îndepărtat de noi înșine și de Dumnezeu."

Last edited by AlinB; 21.11.2016 at 12:53:50.
Reply With Quote