View Single Post
Vechi 21.11.2016, 12:57:53
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
"Parinti care isi vad de treaba lor"..haha amuzant, cam asta e grija ta, nu "parinti care actioneaza in interesul copiilor lor".
Eu am constatat, în multe chipuri, că părinții care își văd de treaba lor tocmai asta și fac: acționează în interesul copiilor.
În timp ce părinții care se smintesc prin tot felul de agitații care sunt, chipurile, preocupări folositoare și responsabile, nu fac decât să sporească haosul lumii. Și prin asta acționează împotriva interesului copiilor.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce nu pricepi tu si probabil nu-ti pica bine sa inteleaga "slugile" e ca de fapt slugile sunt stapaini si aia care se cred stapini de fapt sunt vremelnice slugi, sau ar trebui sa se comporte ca atare, facandu-si datoria, nu fiind potrivnici binelui celor care i-au tocmit.
În mod fatal, un președinte este capturat de jocuri care, de la un punct încolo, nu mai au nici o legătură cu dorințele sau nevoile unui alegător concret. Și nici nu știu dacă trebuie să aibă, întotdeauna... Că alegătorii au tot felul de dorințe, mereu. Uite, ca exemplu - unii alegători au dorințe și fantasme homosexuale. Ce să facă acum președintele? Să îl satisfacă pe fiecare?...
Reply With Quote