Citat:
În prealabil postat de ioan67
Eu am constatat, în multe chipuri, că părinții care își văd de treaba lor tocmai asta și fac: acționează în interesul copiilor.
|
#defineste 'treaba lor'
Citat:
În timp ce părinții care se smintesc prin tot felul de agitații care sunt, chipurile, preocupări folositoare și responsabile, nu fac decât să sporească haosul lumii. Și prin asta acționează împotriva interesului copiilor.
|
#defineste 'preocupări folositoare și responsabile'
Citat:
În mod fatal, un președinte este capturat de jocuri care, de la un punct încolo, nu mai au nici o legătură cu dorințele sau nevoile unui alegător concret.
|
3 milioane de oameni nu sunt un "alegator concret"?
sau vorbesti de alte chestii pe care doar tu le stii?
Citat:
Și nici nu știu dacă trebuie să aibă, întotdeauna... Că alegătorii au tot felul de dorințe, mereu. Uite, ca exemplu - unii alegători au dorințe și fantasme homosexuale. Ce să facă acum președintele? Să îl satisfacă pe fiecare?...
|
Sa intinda panzele cum bate vantul majoritatii.
Nu asta e democratia, in definitiv?
Sau stai, ca avem o noua paradigma, majoritatea decide, dupa care minoritatea dicteaza, nu?
Adica dupa de majoritatea decide, vin cativa, nu se stie de unde de fapt si zic "majoritatea nu gandeste bine, sa-i facem nitica reeducare, incepand de la gradinita si totul va fi ok".
Si in mod magic, toti factorii de decizie, alesi de majoritatea aia, "democratic", se alineaza la dorintele si ambitiilor eminentelor cenusii, si fac tot ce pot sa le satisfca nevoile: dau legi impotriva "discriminarii", schimba definitia familiei, introduc reeducarea sub pretextul educatiei (sexuale) si apasa si mai tare pedala sexualizarii copiilor (implementata deja prin media), etc.