sunt mai mult decat sigura ca am gresit ca m-am gandit la vrajitorie si la blestem, dar treceam si trec printr-o perioada mai mult decat urata in viata mea. sufar din cauza unei persoane enorm, sunt trista si mai presus de toate in acele momente cand m-am gandit la vrajitorie eram f dezamagita si nu intelegeam de ce trebuie sa trec prin toate astea, de ce Dumnezeu nu vrea sa ma ajute. desi intotdeauna m-am rugat si am ajutat acea persoana, din partea ei nu am avut decat lucruri urate. desi este o chestie ce dureaza mai bine de 7 ani, acum a fost cel mai cumplit si in momentul ala nu m-am gandit decat la blestem si cum as putea sa-i fac rau, dar in aceeasi zi cand eram cu gandul la asemenea prostii, in aceeasi zi am intrat pe acest forum. oricum concluzia mea este ca tot Dumnezeu mai presus de orice si ca vrajitoria si blestemul sunt mai mult decat niste aberatii. cred in Dumnezeu si cred ca asa cum vrea El asa sa fie, chiar daca uneori pe moment noi dorim altceva.acum sincer regret si faptul ca mi-a trecut in cap asemenea aberatii dar ce sa mai fac...
|