Subiect: Despre mireasa
View Single Post
Vechi 04.03.2008, 12:03:34
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alynnna
Mai guasar, daca nu e fecioara (fecior) nu mai are voie sa i se puna cununia pe cap. Voalul e asa un detaliu daca vrei, da cununia aceea se pune pentru a fi incununati ca au reusit sa traiasca in feciorie. Deci iata insemnatatea cununiei! De ar fi asa, eheiiiii multi miri ar incerca sa isi pretuiasca castitatea. Daaaa tare mare nebunie si inapoiere este astaaaaaa nu? Dar Domnul in marea Sa bunatate ne-a lasat si modul de a spala pacatul urat al desfranarii, Spovedania! Asa ca dominisoarelor mirese si domnilor miri alergati la spovedanie inainte de nunta ca nu cumva sa vi se puna cununa pe cap nevrednici fiind ca veti pleca cu darcul inainte in viata nu cu Hristos!:angry:
Pai ce ti se pare ca am fost ca idee opus ideii tale?
totusi eu nu cred ca ...daca o persoana a trait in desfranare dupa ce s-a spovedit o data inainte de nunta gata...poa sa poarte cununia pe cap...la asta ma refeream...ca nu prea mai suntem vrednici...faceam o comparatie intre un/o fecior/fecioara de azi....si cei de demult...la vrednicie ma refer...desi fizic poate sunt la fel...
Reply With Quote