View Single Post
Vechi 04.03.2008, 12:36:01
MariaB MariaB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Nu am afisat acele link-uri, ca sa-l vorbesc de rau pe Papa, ci pentru a-ti atrage atentia asupra lor.

Si ca sa-ti raspund intrebarii: nu, nu am facut niciodata acel semn de cand stiu ce inseamna, si nici inainte de a sti ce inseamna, caci nu e un semn natural, precum ar fi sa impreunezi trei degete pentru a-ti face semnul crucii. Dar am vazut oameni facand in cunostinta de cauza acel semn, in scopul de a primi protectie de la cel rau, asa cum noi ne facem semnul crucii cand vrem sa ne aparam de cel rau.
Oricum raspunsul tau referitor la semn nu m-a convins. De aceea prefer sa trec cu vederea.
Am o rugaminte: cand te intreaba cineva ceva, incearca, daca poti, sa nu mai raspunzi printr-o intrebare si sa maturi totul sub covor. Nu-ti faci nici un servciu, nici tie si nici BC.
nu la intentiile tale ma refeream, ci la ale celor care au propus imaginile respective si le-au interpretat tentdentios

cat despre intrebarea pe care am pus-o era doar in continuarea raspunsului
si intreb inca o data, indiferent de ce intelegi prin gestul Papei sau daca te-a convins sau nu raspunsul meu:

daca vreun Papa/episcop/preot ar face voit semnul respectiv cu tot cu semnificatia lui, de ce ar face-o in mod public?!?