View Single Post
Vechi 28.11.2016, 19:45:09
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si nici tu nu vrei delimitarea asta, ba chiar mai rau, daca dansezi pe melodia lor si vrei sa faci din tantar (un dement oarecare, poate chiar platit pentru rolul jucat) armasar (dementa colectiva).

Asa ca din pacate, de aliniat te-ai aliniat dar nu cu ce ar trebui pentru cineva formal declarat crestin.
Dragă, eu am comentat o știre publică. Fapt concret, dezvăluit în direct tuturor românilor.
spre deosebire de tine, nu îmi îngădui să fantazez catastrofic, văzînd nu știu ce continuări terifiante înainte... Nu fac asta, aștept lucruri concrete.
Și deocamdată lucrul concret este că a fost în direct la TV discuția telefonică dintre un om cinstit și un gay sau apărător al hmosexualilor. Iar omul cinstit i-a spus interlocutorului că îl omoară. Și tot concret e că am auzit destulă lume pe stradă vehiculînd mesaje homofobe și chiar mai mult de atât. Am auzit cu urechile mele, în București și în țară, nu o singură dată.
Spre deosebire de tine, eu nu discut aici scenarii posibile, ci fapte petrecute la noi.
Încerc să înțeleg ce e cu faptele asta și mă abțin să speculez prea mult.
Reply With Quote