Citat:
În prealabil postat de AlinB
La cine oare am mai auzit noi pe aici poezioara asta...?
|
La mine.
Cu câteva deosebiri însă. Îmi face plăcere și mă simt onorat să le repet.
Când Cătălin scrie "Probabil autorul se gandea si la faptul ca cei ce se opun casatoriilor gay sunt extremisti si, probabil, legionari. Si ca un mic procent din populatie a semnat modificarea Constitutiei, ei fiind in minoritate fata de cei ce ar dori aceste casatorii.", eu spun cum am spus mereu:
1) Nu cei ce se opun căsătoriilor gay sunt extremiști (mă număr și eu printre ei, fără a fi extremist), ci modul în care unii nesimțiți se folosesc de aceștia, este extremist și instigă la extremism și conflict social.
2) Nu cei ce se opun căsătoriilor gay sunt legionari (mă număr și eu printre ei, fără a fi legionar), ci modul în care unii nesimțiți se comportă în duh legionar.
3) Nu a semnat un mic procent din populație modificarea Constituției, ci un mare procent a fost atras să semneze, iar la Referendum se va vedea, de fapt, care e procentul real. În nici un caz 95% pentru modificare, anticipez eu.
Va fi un procent mai mic, opinez eu, deși mărturisesc că aș dori să fie maxim. Sunt, însă, conștient că nu se poate așa, pentru că nu suntem toți la fel. Au și alții dreptul să voteze și cred că vor fi mulți care vor dori să se mențină actuala prevedere legală. Din partea mea, tot respectul dar și toată speranța că ei vor pierde. Și că vor accepta asta, mai mult decât acceptăm noi iubirea de vrăjmași poruncită creștinilor.