View Single Post
Vechi 04.03.2008, 17:03:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sisu
nu stiu, care e?
ofv sisule, dumneata tzi-ai insushit ideile eretice, shi nu shtiu de ce nu-tzi pasa, ca din ce sustzi ash putea zice ca deja faci parte din oshtile premergatoare ale lui antihrist, dar nu vreau sa etichetez, sa osandesc ci sa ma smeresc, deci nu mai zic nimic fiindca eshti refractar dupa cum vad shi nu vreau sa te conving de nimic, e treaba ta, dar ai vrea sa ne convigi dumneata de ale voastre? trist; shi din toata discutzia asta pana la urma...?????? nu ajung decat sa pacatuiesc... deci iarta-ma... ca am pacate prea multe shi nu vre-au sa-mi mai adaug shi imi pare rau de tine ca frate om... ca religios, ca shi ceea ce ni se pare drept shi adevarat noi suntem pe pozitzii complet diferite, opuse chiar,

pentru Mine Hristos este Dumnezeu shi om nascut shi nu facut
pentru tine este primul creat,

pentru mine sfintzii parintzi sunt Dumnezei shi oameni,
pentru tine totzi sunt oameni fara diferentza intre ei

pentru mine sf Cruce shi celelate mijloace sfintzitoare (cele 7 Taine) shi aparatoare sunt "Faptele Mainilor lui Dumnezeu"
pentru tine sunt idoli

pentru mine supravenerarile Maicii Domnului, cinstirea moashtelor shi a lucrarilor lui Hristos shi a Bisericii sale sunt de o importantza deosebita
pentru tine sunt aiureli shi minciuni shi cadavre

pentru mine sangele din om este un simbol al vietzii shi interpretarile din scripturi trebuiesc privite duhovniceshte shi abea apoi trupeshte,
pentru tine e vorba doar de trupuri shi sangele ca organ pe care il veneratzi

concluzia e ca voi suntetzi doar trupuri shi in voi cuvantul lui Hristos nu are cum sa aduca roada, shi nici nu va ramane Harul Sau Lucrator de Rugaciune shi Sfintzenie ca voi nici Harul nu-l cinstitzi, shi defapt suntetzi asha cum era pe vremea lui Noe...

deci sisu-le ma iarta dar defapt ce vrei de la noi? daca shtii ca vi degeaba pe forum? de ce ar trebui sa va credem pe voi? ca veneratzi sangele uman in sensul ca nu primitzi sau nu datzi sange altora? pentru ce ne osteneshti?

ma iarta daca din cuvintele mele reiese duritate, dar sisu-le tind sa cred ca tu nu mai vrei sa te reintorci ci doar sa-tzi faci munca de propovaduire ca sa mai gaseshti adeptzi... deci ma iarta daca tzi-am greshit shi nu ma mai amestec in treaba ta
???
:(:(
??????:(
:dozingoff::dozingoff::dozingoff::dozingoff:
Reply With Quote