Citat:
În prealabil postat de marinana80
sunt mai mult decat sigura ca am gresit ca m-am gandit la vrajitorie si la blestem, dar treceam si trec printr-o perioada mai mult decat urata in viata mea. sufar din cauza unei persoane enorm, sunt trista si mai presus de toate in acele momente cand m-am gandit la vrajitorie eram f dezamagita si nu intelegeam de ce trebuie sa trec prin toate astea, de ce Dumnezeu nu vrea sa ma ajute. desi intotdeauna m-am rugat si am ajutat acea persoana, din partea ei nu am avut decat lucruri urate. desi este o chestie ce dureaza mai bine de 7 ani, acum a fost cel mai cumplit si in momentul ala nu m-am gandit decat la blestem si cum as putea sa-i fac rau, dar in aceeasi zi cand eram cu gandul la asemenea prostii, in aceeasi zi am intrat pe acest forum. oricum concluzia mea este ca tot Dumnezeu mai presus de orice si ca vrajitoria si blestemul sunt mai mult decat niste aberatii. cred in Dumnezeu si cred ca asa cum vrea El asa sa fie, chiar daca uneori pe moment noi dorim altceva.acum sincer regret si faptul ca mi-a trecut in cap asemenea aberatii dar ce sa mai fac...
|
Marinana80 Sa nu crezi ca esti singura in lumea asta care are pacate si ganduri rele! Nu vreau sa incurajez pe nimeni cand spun asta!dar sa incercam sa nu mai repetam greselile din trecut si sa ne para rau de tot ce am facut ca asa o sa ne ierte BUNUL DUMNEZEU!Dar sa sti ca nu e usor eu spun din propria mea experienta. ce pot sa spun nu vreau sa dau vina pe nimeni dar in societatea in care traim te lovesti de tot felul de probleme si atunci te gandesti la fel si fel.Bine ar fi sa avem toti darul rabdarii sa nu ne mai grabim sa dam raspunsuri rapide si gresite.sa incercam sa ne rugam la DUMNEZEU sa ne invete si sa ne indrume pasii pe calea cea BUNA si LUMINATA.Daca te rogi sa-ti arate calea cea ADEVARATA si LUMINATA SA STI CA TE AJUTA. PE MINE MA AJUTAT DAR EU PACATOASA DE MINE AM CAZUT DIN NOU IN INTUNERIC DAR CAND AM STRIGAT DIN NOU IAR MA AJUTAT!NICI NU POT SA-MI IMAGINEZ CATA RABDARE ARE BUNUL DUMNEZEU CU NOI TOTI OARE NOI AM AVEA ASA O RABDARE CU EL!?????? Doamne iarta-ne pe noi toti!