View Single Post
Vechi 07.12.2016, 13:32:15
centesimusvicesimusoctavus's Avatar
centesimusvicesimusoctavus centesimusvicesimusoctavus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2014
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Daca asta e argumentul tau final, e clar.

Si uite asa parasim "Sola Scriptura" pentru fandoselile adventiste "Vai, ce Fiu ar fi Iisus daca nu se potriveste cu doctrina noastra?"

Superb, (inca o) lectie de Scriptura data de partea ortodoxa celor care se declara fara nici o baza, cunoscatori ai Scripturilor.
Gres™™es™™ti prietene, nu e singurul argument. Sunt zeci de texte care dovedesc că omul când moare nu mai s™™tie nimic până la înviere, pe când tradit›ia ortodoxă cu ť€ťsufletul€ť€ť în afara trupului ce continuă viat››a s™™i activitatea după moarte (s™i înainte de înviere) NU are nicio bază scripturistică! Vă legat›i de orice chichit››ă colaterală, dar evitaČ›ti să recunoas™™tet››i realitatea de necontestat sust›inută de Biblie: ťťmort››ii nu mai s™™tiu nimic€ť...

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da' macar lamureste-ne cu ceva, Iisus a murit sau a fost doar "descarnat"? :)
El spune:
€ť€ťŞi Cel ce sunt viu. Am fost mort, şi, iată, sunt viu, în vecii vecilor, şi am cheile morţii şi ale iadului.(Apoc.1,18 - Biblia Ortodoxă)

Nu mă întreba cum se poate una ca asta, de bună seamă este o taină ce n-o putem pricepe. Suficient să-L credem pe cuvânt.
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor.

Last edited by centesimusvicesimusoctavus; 07.12.2016 at 13:39:33.
Reply With Quote