View Single Post
Vechi 07.12.2016, 14:32:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus Vezi mesajul
AfirmaČ›ia biblică ”morČ›ii nu mai Č™tiu nimic” nu ai cum s-o tălmăceČ™ti în sensul că ei Č™tiu, gândesc, activează în altă sferă,
Depinde.
Daca tu pleci intr-o alta tara si n-ai telefon, n-ai ziare, n-ai internet si cineva te intreaba "Cum mai e in tara ta" si tu spui "Nu stiu nimic" inseamna ca esti mort sau dupa definitia ta, disparut, inexistent?

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu mă interesează analiza frăČ›iorilor, mă interesează doar ce zice Dumnezeu.
Pai daca te-ar interesa asta, ati la o parte toti profetii mincinosi, ca William Miller, Elen White si ati ramane la cuvintele Scripturii.

Iar acolo se prezinta intr-un format clar, care poate fi inteles chiar si de adventisti, cum este de fapt prezentata moartea in Sf. Scriptura.

Pai ce faci nene, nu-ti mai place Biblia cand ti-o talmacesc altii acolo unde voi aveti orbul gainilor?

Ah, am inteles, nu cititi decat cursurile biblice pe care voi le tipariti, restul sunt "eretice"

Citat:
Dacă Dumnezeu zice că ”sufletul care păcătuieČ™te va muri”, eu Îl cred pe El Č™i nu pe arhivrăjmaČ™ care de la început este mincinos (”hotărât nu veČ›i muri”).
Pai care e moartea sufletului? Despartirea de Dumnezeu.

Ai acolo suficiente citate biblice, daca stii sa citesti si altceva decat manuale de doctrina adventista eronata.

Citat:
Eu nu am pretenČ›ia că cunosc tainele lui Dumnezeu.
Pai vad ca ai prententia cand spui ca stii cum trebuie talmacita Scriptura, cum trebuie sa intelegem moartea, etc.

Problema este ca atunci cand esti confruntat cu implicatia erorilor tale dogmatice, faci pe nestiutorul.

Hai sa zicem ca te depaseste chestiunea, ai luat povestea adventista pe nemestecate si o duci pana la capat, mai exact la jerta lui Hristos.

Daca esti consecvent cu definitia mortii dupa abureala adventista si o aplici la jertfal lui Iisus ce iese la iveala?

Minciuna din dogma adventista.

Chiar si pentru cineva nu foarte mintos, dar cinstit, devine limpede ca ori nu stiti ce e moartea (despartire dintre trup si suflet) ori adventistii nu pot fi mantuiti, pentru ca Hristos n-a murit iar daca ar fi murit (dupa dogma adventista), nu e Dumnezeu deci tot acolo.

Macar iehovistii sunt mai consecventi in directia asta, pe cat sunt de pisalogi si batuti in cap la alte chestii, macar la capitolul asta sunt mai consecventi propriilor idei decat voi.

Last edited by AlinB; 07.12.2016 at 15:28:27.
Reply With Quote