View Single Post
Vechi 07.12.2016, 16:37:05
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus Vezi mesajul
E atât de coerentă că-L contrazice până și pe Dumnezeu! Până se rupe firul... bineînțeles.
"Lasa mortii sa-si ingroape mortii " a spus Hristos.Vezi ca Dumnezeu intelege prin moarte altceva decat intelegem noi.
Adica oricine se desparte de Dumnezeu (fie in ca este in viata asta) este mort.El devine viu din nou in momentul cand se aproape de Dumnezeu iarasi sau se indreapta spre Dumnezeu din nou.Dar unde mai intalnim noi chestia asta ?

Auzi coane' ia fii atent aciulea:

Și i-a zis fiul: Tată, am greșit la cer și înaintea ta și nu mai sunt vrednic să mă numesc fiul tău.
22. Și a zis tatăl către slugile sale: Aduceți degrabă haina lui cea dintâi și-l îmbrăcați și dați inel în mâna lui și încălțăminte în picioarele lui;
23. Și aduceți vițelul cel îngrășat și-l înjunghiați și, mâncând, să ne veselim;
24. Căci acest fiu al meu mort era și a înviat, pierdut era și s-a aflat. Și au început să se veselească.

Uite-bre mortii tai nu numai ca vorbesc, dar ce fac ei... fac p-o-c-a-i-n-t-a
Si in acel moment ce spune Dumnezeu ? Spune "ca acest fiul al meu era mort si a inviat " adica cel ce crede in Dumnezeu are viata vesnica cu Dumnezeu.Cine nu cred in Dumnezeu are viata vesnica cu dracu'
Naspa frate, rau de tot.
Vezi ca Scriptura atrage atentia ca desi suntem vii biologic s-ar putea sa devenim fara sa stim morti sufleteste.Iar trupul nostru este de tzarana , pe care odata ce-l lepadam(adica murim trupeste) ne ducem viata noastra reala, cea sufleteasca.
Iti mai reamintesc ca noi suntem spirite in invelisuri biologice ca sa existam
in aceasta lume.Forma noastra biologica este materializarea interctiunii noastra cu aceasta lume.
Reply With Quote