Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus
Trasă de păr interpretarea! Căci afirmaČ›ia (”morČ›ii nu mai Č™tiu nimic”) Îi aparČ›ine lui Dumnezeu, nu mortului. Mortul nu este un fel de zombi care umblă aiurit pe pustii, ci nu mai are nici un fel de activitate, fizică, mentală, ori spirituală. Mortul e... mort! ÎnČ›elegi?
|
Imi pare rau, dar nu asta reiese din versetele in cauza decat daca le tragi tare de par :)
Citat:
Păi tocmai de aceste cuvinte ale Scripturii vorbesc eu aici, nu de cuvintele oamenilor, oricine ar fi ei. Apropo, Miller era baptist Č™i credea în nemurirea [necondiČ›ionată] sufletului. Te invit Č™i pe tine să dai credit Scripturii, nu părerilor discutabile ale oamenilor.
|
Pai am urmat studiul biblic care ti l-am trimis si tie si mi se pare foarte pertinent.
Nu si interpretarile tale.
Citat:
Încă o dată:Scriptura trebuie tălmăcită de ea însăČ™i, nu forČ›ată pe calapodul prejudecăČ›ii tale.
|
Sau a prejudecatii tale.
Citat:
Dacă ai pretenČ›ia că cunoČ™ti tainele lui Dumnezeu, treaba ta; eu rămân la ce este scris, nu fac speculaČ›ii cu privire la natura lui Dumnezeu (respectiv la cum e posibil să fi murit Omul Dumnezeu).
|
Adica Hristosul adventist nu este o singura
persoana, sunt doua ca un soi de siamez spiritual sau cum? :)