View Single Post
Vechi 09.12.2016, 06:19:44
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Nu putem noi sti de la cine a fost visul, sau ce a fost cu el, poate a fost pur si simplu un produs al mintii tale.
Dar din faptul ca ai avut visul, ca i-ai dat atentie, ca l-ai retinut, ca ai vrut sa il postezi pe forum, ca ai cerut sfat eu inteleg cam urmatoarele:

Esti trist si poate chiar tinzi spre deznadejde, si visul acesta e un fel de mangaiere pentru tine, un motiv sa mergi inainte, o dorinta de a crede ca Dumnezeu nu te-a uitat, nu te-a abandonat, nu te lasa. E bine asta, pentru ca nici Dumnezeu nu vrea sa cazi in deznadejde. Poate ti-a trimis visul doar ca sa te scoata din prapastie, dar nu ca sa te opresti la acest vis.

Mai dibuiesc din cele spuse ca iti doresti mult sa fi fost intr-adevar Hristos, asta imi spune ca iti doresti sa te intalnesti cu El, e in dorul sufletului tau. Eu iti pot spune ca Il poti intalni cu adevarat, in Biserica, roaga-te la icoana Lui, roaga-te ca si cum ar fi chiar in persoana in fata ta. Ce I-ai spune daca ar fi in carne si oase acolo? Gaseste-ti un moment in biserica atunci cand nu prea e lume, in afara slujbelor.
De asemenea poti sa Il intalnesti in Impartasanie. Spovedania e necesara, si poate cam incomoda, stanjenitoare si putin cam sperie. Dar ce bucurie sa primesti pe Hristos apoi in Sfanta Euharistie.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote