View Single Post
Vechi 09.12.2016, 17:54:34
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Wtf
...Interesant mod de a convinge cat de "induhovnicit"€ť esti!

Citat:
Ca sa stii si tu : 99% din astfel de cazuri...
Nu exista o statistica in acest sens. Fiecare om poate avea astfel de visuri, pe care le pastreaza in inima lui, fie ca vin de la Dumnezeu sau de la diavol. Ba nu indrazneste sa le spuna nici macar duhovnicului de cele mai multe ori...

Citat:
Iar din ce am scris eu legat de cazurile din pateric, se vede ca nu s-a prins nimic de tine.
Cazurile din pateric ar trebui sa ne ajute in primul rand pe noi, cei care le oferim spre indreptarea celorlalti. Din pacate anumite detalii lasa de inteles ca nici macar noi n-am inteles mare lucru, desi le cerem celorlalti... sa inteleaga. Visurile, chiar daca vin de la diavol, nu exclud smerenia omului care se raporteaza la constiinta si la propria nevrednicie. Ca atare, chiar daca visul de care vorbim pare sa vina de la diavol, asta nu inseamna ca cel care a visat, este sau ramane in bataia de joc a vrajmasului. Eu n-as fi atat de prapastios in scenarii, ci as indemna la veghe si spovedanie curata! Duhovnicul poate face infinit mai mult decat oricare dintre noi. Psihologul? N-as paria pe €"termen lung"€ť!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)

Last edited by Mosh-Neagu; 09.12.2016 at 19:45:23.
Reply With Quote