View Single Post
Vechi 09.12.2016, 23:51:48
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de George_90 Vezi mesajul
mereu ma rog la EL sa imi arate o cale...sa pot intelege viata. Unii spun ca viata este frumoasa, eu insa traiesc total opusul de vreo 10 ani si cand ma gandesc ma apuca plansul si iar ma rog la El sa ma sprijine moral sa pot trece peste marile greutati pe care le am zi de zi cu mine...uneori tind sa cred ca viata asta pe care o am nu este pentru mine. Poate ca totusi va veni o zi cand imi voi da seama ca nu este asa, insa pana atunci imi e teama sa nu fie prea tarziu.
George ne spui mult prea putine despre tine.
Ai spus ca l-ai visat pe Hristos si din vis reiese ca Domnul se apropie de tine si iti da iertare.

Acum eu te-as ruga sa ne povestesti putin despre tine, pentru ca Dumnezeu nu cade din cer, El se descopera in anumite momente ale vietii.
Poate ne vorbesti putin despre greutatile tale, suferintele tale, ce s-a intamplat in ultima perioada in viata ta.

Greutatile si suferintele vin pentru pacate dar si pentru departare de Biserica sa stii.

Singur trebuie sa-ti scrii pe hartie totul despre tine si sa-ti faci putin un bilant al vietii, si sa vezi exact ce a vrut Hristos sa-ti spuna.

Vezi ca Hristos nu se descopera degeaba, nu spune lucruri in plus, si trebuie sa fim atenti la ce spune - ATUNCI CAND ESTE HRISTOS.

Are si Copacel dreptatea lui, in Biserica trebuie sa fie de toti, si din cei care sunt mai tematori.
Reply With Quote