View Single Post
Vechi 05.03.2008, 10:56:48
cod_gabriel cod_gabriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Cred ca in ziua de azi trebuie sa ne rugam la Maica Domnului si la Sfinti mai mult ca oricind deoarece numai prin rugaciunile lor(cei care stiu de unde au plecat) mai putem primi mila lui Dumnezeu. Citeam undeva ca si Hristos este aproape complet intors de la noi si numai Maica Domnului ii mai tine chipul indreptat spre noi, ...in asa hal de decadere morala, duhovniceasca si de Idolatrie am ajuns.
Si de ce oare trebuie sa crezi tot ce citesti? De parca Hristos ar fi venit printre oameni sau i-ar fi iubit pentru calitatile lor morale deosebite.
De fapt, in toate vremurile si toate generatiile si-au deplans decaderea morala. De cand e lumea lume si oamenii in ea, ei au fost convinsi ca sfarsitul e aproape. Dar adevaratul sfarsit pe care oamenii si l-au simtit aproape era sfarsitul vietii fiecaruia.
De ce am fi acum mai decazuti decat in alte timpuri? In Evul Mediu omorul era ceva obisnuit. In Antichitate aproape toata omenirea se inchina la idoli si sacrificiul uman era la fel de obisnuit ca omorul, ca sa nu mai vorbesc de prostitutia sacra si alte minuni. In secolul trecut, omenirea a trecut prin doua razboaie mondiale si nenumarate masacre la scara industriala.
Depravarea nu e nici o noutate. Toate-s vechi si noua toate.
Reply With Quote