View Single Post
Vechi 05.03.2008, 12:08:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Red_Rose
Daca unul din soti ia pecetea si celalalt nu, dar fiind un singur trup prin taina cununiei, cum se vor judeca acestia? se vor mantui amandoi sau se vor pierde?

shi eu mi-am pus intrebarea, shi m-ar interesa daca CI, astea din prezent care se emit acum nu intra shi ele sub incidentza legii cu privire la CI cu semnatura digitala sau cod de bare? shi daca mi l-ash schimba azi n-ash fi in aceiashi oala?,

shi cine shi cum ma poate sfatui bine ca pot sa-mi schimb acum CI. sau cand shi cum o sa fie cu alea care se vor emite shi ne poate sfatui ca nu insemna lepadare de Hristos, de botez shi inrolare la antihrist? adica acceptarea pecetluirii satanei.

shi ce anume nu vom putea cumpara sau vinde fara sa avem semnul acela? produse comerciale sau oameni sau sufletele oamenilor sau dreptatea sau mantuirea sau bunastarea (ce fel de bunastare)? adica semnul fiarei poate fi in ascuns sau in CI sau pe mana dreapta sau frunte? cod de bare sau microcircuit sau transpondere sau amprenta de iris sau de police shi transformata in cod? ce va fi?

dar dracii daca nu eshti lepadat de la Hristos ataca peste tot ca o unghie daca i-ai dat deja de acolo te comanda shi te conduce shi desfashoara vrajitoriile, deci toate locurile unde te pecetluieshti shi faci sfanta cruce ca sa nu o mai faci ca el shtie ca asha ii risipeshti puterea lor, shi de minciuna shi de inshelare shi de vrajitorie shi magie.

cine poate analiza aceste probleme shi sa ne puna la punct cum e cu buletinele ce se emit azi shi cu cele ce se vor emite de la 1.01.2009? dar sa nu fie o viclenie shi sa ne faca sa ne lepadam pe baza unei increderi prea mari, ca sa nu ne ingrijoram dar defapt sa ne predea astfel lepadarii shi antihristului...

Deci cum e? shi in cazul sotzilor cand unul primeshte shi unul nu cum va fi considerat?

Dar sa nu ne facem atatea probleme ca shi asha nu shtim ce va fi in ziua de poimaine chiar daca ce va fi maine mai intuim, dar shi aia poate fi altfel decum ne ashteptam.???:dontgetit::dontgetit::dozingoff:
Reply With Quote