Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Ma indoiesc ca cineva care intra intempestiv intr-o discutie doar pentru a afirma ca "pocaitii sar ca tapii in adunarile lor" si "tin concerte dracesti", si insinueaza ca urmeaza "poker" si "lgbt", are dreptul sa se victimizeze ca i s-au distorsionat mesajele sau are autoritatea morala sa vorbeasca despre... decenta.
|
Eu am arătat
cât de nocivă e reforma și cum
aduce secularizarea chiar și în mijlocul adunării, că tu înțelegi secvențial e altceva.
Intempestiv ai intervenit tu la un topic pe care nici nu l-ai creat, ba mai mult te-ai preocupat de ciuntit mesaje deși eu am făcut trimitere la video cu manifestările lor, la fel cum am arătat pasaj clar din Sfinții Părinți ce e cu cântăreții și instrumentele.
Nu doar că urmează lgbt, deja există lobby agresiv și în grupările protestante de peste Ocean pe tema asta, din fericire
încă nu e majoritar, dar pe mai vechiul conflict legaliști/conservatori-reformiști se va încerca și impunerea temei ăsteia
tot ca o reformă, dar tu te prefaci că nu știi și nu vezi.
Rolul Bisericii nu e să distreze lumea sau să le dea vreun test de apnee să vadă dacă suferă de somnolență unii și alții și a căuta gusturi și comodități lumești ca să rupi din altă grupare e tot de sorginte demonică.
Și cu muzică se pot plictisi unii și alții dacă tot e apologie pe tema asta.