Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Ia vezi cum a facut de-adevaratelea Copacel! Intreaba-l pe MP.
Ti-am spus ca daca ar fi facut-o n-ar avea nimic de reprosat si citesc in cuvintele tale ca nici tu. Cum asa?
Pentru ca oricine a facut o fapta buna nu reproseaza altuia care a facut asemenea.
Eu nu reprosez nimanui nimic, nici macar celor care n-au facut donatii, se desconspira ei insisi.
P.S.fata de Copacel ai o atitudine concesiva, fata de mine una superioara. Hm!
|
Ia vezi sa nu. Nu am curiozitati in ceea ce-l priveste pe Copacel.
Cum? Cum? ca tocmai reprosezi bazandu-te pe presupuneri si supozitii. Fariseule! Fariseule orb! Curata intai partea dinauntru a paharului si a blidului, ca sa fie curata si cea din afara.
Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Am si argumente, si date statistice, pe care insa nu le voi expune pentru ca sunt disponibile si tie, daca le cauti; pana acum nu le-ai cautat fiindca nici nu te-ai gandit la eventualitatea asta, tot asa cum nu te-ai gandit nici care ar fi criteriul unei calitati crescute. Eu n-am cautat-o si mi s-a descoperit. De ce? Pentru ca m-am intrebat si mi s-a raspuns.
9. Și Eu zic vouă: Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. (Lc11,9)
Daca le-as expune le-ati comenta fals pentru ca nu v-ati intrebat si din aceasta cauza nu le apreciati. Vi le va da Dumnezeu daca le cereti.
|
Woww! Ai mai mult de 16 ani? Dupa tampeniile pe care le debitezi si pe care te incrancenezi sa le si crezi nu s-ar zice....Deci, in concluzie, ca sa fac supozitii ca tine, ori ai sub 16 ani, ori esti cazat la Socola.
Citatul ala pt ce l-ai pus? ca sa-l contrazici?