View Single Post
Vechi 18.12.2016, 00:59:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florin.oltean75 Vezi mesajul
Acest "poate" tradeaza refuzul validarii chiar si in fata evidentei. Invitatia ta este doar ispitire fara nicio intentie sincera de a descoperi ceva nou care sa te transforme. Chiar daca as crea un intreg univers inaintea ochilor tai sau as decora firmamentul cu ingeri stralucitori nu as putea sa te conving. Daca inima ta este in alt registru orice partitura iti suna fals.
In regula, da-mi te rog 10.000 RON si eu iti demonstrez ca stiu o filosofie cu care sa-i transform in 100.000.
Nu merge intotdeuna, uneori dispar si aia 10.000 (ai fost prevenit!) dar teoria e valida.

Daca ai indoieli si nu-mi trimiti banii asta tradeaza refuzul validarii chiar si in fata evidentei care nu exista.

Daca ai pretentia sa demonstrez asta pe banii mei mai intai, este o ispitire fara nici o intentie sincera de a descoperi ceva nou.

Chiar daca as face asta in fata ochilor tai sau chiar mai mult, i-as transforma in 1.000.000 lei nu as putea sa te conving.

Numai pentru ca inima ta este in alt registru partitura mea sincera si melodioasa iti suna fals!