View Single Post
Vechi 19.12.2016, 21:31:26
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de George_90 Vezi mesajul
Am observat ca s-au cerut mai multe detalii despre viata mea, numele meu este Casian George, am 26 de ani, marele necaz al vietii mele este ca acum 10 ani de zile s-a nascut fratele meu care, din pacate, este nevazator m-a afectat foarte mult si se simte acest lucruSunt pierduti?
Opreste-te si ia-o de la capat dpdv al mintii.

A fi nevazator este o cruce grea. Dar sa stii ca nu este complet lipsita de bucurie.

Tu stai acum si te uiti doar la partea amara a paharului si plangi si te superi si suferi in continuu. Si mai rau, singur iti faci rau ramanand in starea asta in mod continuu.

Eu as zice sa faci o lista de lucruri prin care poti sa-i faci continuu bucurie fratelui tau si sa-i oferi o experienta maxima de viata.
Straduieste-te sa-l bucuri in continuu.
Si sa stii ca starea ta se transmite si lui. Deci toata supararea ta se transmite si lui.

Si daca ar fi paralizat in pat ce ar trebui sa faci? Sa te opresti din viata si sa jelesti la nesfarsit? Nu. Te reculegi si vezi ce poti sa-i oferi.

Uite, eu te intreb acum pe tine.
Care este lista de lucruri pozitive si frumoase pe care tu: 1. poti sa le oferi fratelui tau, 2. pe care le oferi fratelui tau?

Dar eu iti zic ca mai este ceva in toata povestea asta pe care nu vrei sa ne spui. Hristos a venit la tine si nu la fratele tau. Oarecum pentru tine si nu pentru el. Te intreb: este viata ta in ordine? Cum ti-ai trait viata pana acum.
Starea asta a ta este usor depresiva, oarecum iti motivezi depresia prin problema fratelui tau, dar s-ar putea ca depresia ta sa vina de la pacatele tale si NU de la starea fratelui tau.

Asta este viata, asta este situatia, crucea se duce cu bucurie. Asa cum este ea o duci. Daca te plangi nu ajungi nicaieri.

Nu poti sa stai sa jelesti la nesfarsit. El are crucea lui, tu ai viata ta.
Tu esti pus sprijin pentru el, nu cruce in plus. Nu ii pune o cruce in plus fratelui tau, ci usureaza-i crucea prin bucurie multa.
Pune-ti ordine in minte ca sa poti sa fii sprijin si nu corvoada.

Last edited by gpalama; 19.12.2016 at 22:24:51.
Reply With Quote