Ca lucruri pozitive as putea si incerc sa ii ofer dragostea pe care o port pentru el, incerc pe cat posibil sa simta si el atat cat se poate atmosfera Sarbatoarei Nasterii Domnului cu poezii cu cadouri, are parte de educatie atat acasa cat si la scoala speciala pe care o urmeaza. Incerc sa ii ofer tot ce este mai bun pt ca eu nu am avut parte de asa mult bine, el vreau sa aiba, dar intotdeauna ma gandesc la viitorul lui consider ca al meu nu mai este asa de important si de aici incep toate lucrurile enumerate in subiectele anterioare. Poate nu intelegeti situatia insa sa stiti ca este foarte dificil unii oameni nu inteleg ca asa este...pana nu esti esti in aceeasi oala nu intelegi pe deplin suferinta celuilalt. Poate ca uneori este mai bine sa te inchizi in propria cochilie si sa meditezi putin la viitor dar tind sa cred ca acesta este demult trecut pe langa mine. Vreau un singur lucru sa fiu fericit atat eu cat si cei pe care ii iubesc si nimic mai mult, dar uite ca nu este mereu asa cum iti doresti.
|