View Single Post
Vechi 21.12.2016, 12:31:32
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sa-ti ajute Dumnezeu sa parcurgi neîntrerupt 40 de căsnicie fericită, sa ai casa ta , sa rezisti 44 de ani in câmpul muncii , sa il vezi pe copilul tău la casa lui , cu un rost in viața bine determinat , sa fi un bunic fericit si sa ajungi la anii pensionarii .
Eu asta iti doresc din suflet , iar când mai ai nevoie de ajutor ( in alimente , bani si alte cele ) ma poția apela cu încredere precum odinioară si vin din nou la tine acasă împreună cu prietenii de pe forum sa te ajutăm.
Sărbători fericite :)
Măi Cristinel, eu nu râvnesc la 40 de ani de căsnicie, să mă ierți... Am altele mai importante de râvnit, deși, firește, nici căsnicia îndelungă și benefică nu-i de colea.

Cât despre nevoia de ajutor, eu personal am nevoie doar de câteva lucruri mici, insignifiante. Mi le-aș procura, dealtfel, singur - așa cum am făcut de obicei, cu Mila Domnului.
Dacă am cerut și o să mai cer unele lucruri, asta e în primul rând pentru alții. Și nu doar pentru cei de acasă care, dealtfel, se pot descurca foarte bine și fără mine. Până la un punct, totuși...

P.S. De la tine aș avea nevoie de un singur lucru, care mi-ar aduce mare bucurie: să văd că te-a miluit Bunul Dumnezeu și ți-ai schimbat caracterul. Asta, da, m-ar încânta și m-ar ajuta foarte mult, pe plan sufletesc. M-ar întări și în credință!
Dar asta ar ține, îmi dau seama, de o adevărată minune Dumnezeiască și, ce să zic... cine nu cere nu prea primește. Sau dacă primește nu apreciază etc.
Reply With Quote