Subiect: Doar Eu?
View Single Post
Vechi 25.12.2016, 11:39:56
Sindbad Sindbad is offline
Banned

Data înregistrării: 21.12.2016
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

cum sa porti un dialog cu dracul? mi se pare total aiurea si complet eronat si o spun ca un profan. pai, daca stii ca-i drac stai de vorba cu el??? chestia asta m-a facut sa va povestesc un vis pe care l-am avut in 1992, in mai. veti intelege de ce am retinut exact de mai jos:

deci, intr-o noapte de duminica spre luni in mai 1992 am avut un vis/cosmar, teribil. se facea ca ma urmareste dracul, eu fugeam ingrozit de el pe niste stradute intortocheate, dracul fiind intrupat intr-o prezenta umana frumoasa, foarte atragatoare de fapt. dar eu constientizam cine este si fugeam ingrozit. ei bine, imi apare o biserica in fata, intru, biserica pustie, dar odata intrat m-am linistit imediat. dracul dupa mine, intra si el. imediat ce a pasit pe usa s-a transformat, nu a mai pastrat imaginea umana, dar ciudat e ca nu am reusit niciodata, gandindu-ma in urma si nici atunci, sa vizualizez ci doar sa stiu ca nu mai arata a om. deci intra dupa mine in biserica. eu ce am facut? l-am injurat ingrozitor, m-am repezit la el si am inceput sa-l rup in bucati! m-am trezit bulversat, speriat chiar, cu tot visul in minte, imagine dupa imagine si stare dupa stare.
ce s-a intamplat dupa aceea? in ziua de marti m-a sunat frati-miu sa mergem la pescuit, am reusit sa-mi iau a doua zi libera, iar miercuri am prins cel mai mare peste din viata mea, un crap romanesc de 18 kg. peste pe care eu l-am curatat si portionat. cand rupeam bucati din el mi-am dat seama ca asta era visul meu! sunt absolut convins ca a fost un vis premonitoriu.

mai important decat premonitia cred ca este faptul ca nu trebuie "dialogat" cu dracul, odata deconspirat trebuie sa fie "ori eu ori el", altfel nu merge...
Reply With Quote