cum sa porti un dialog cu dracul? mi se pare total aiurea si complet eronat si o spun ca un profan. pai, daca stii ca-i drac stai de vorba cu el??? chestia asta m-a facut sa va povestesc un vis pe care l-am avut in 1992, in mai. veti intelege de ce am retinut exact de mai jos:
deci, intr-o noapte de duminica spre luni in mai 1992 am avut un vis/cosmar, teribil. se facea ca ma urmareste dracul, eu fugeam ingrozit de el pe niste stradute intortocheate, dracul fiind intrupat intr-o prezenta umana frumoasa, foarte atragatoare de fapt. dar eu constientizam cine este si fugeam ingrozit. ei bine, imi apare o biserica in fata, intru, biserica pustie, dar odata intrat m-am linistit imediat. dracul dupa mine, intra si el. imediat ce a pasit pe usa s-a transformat, nu a mai pastrat imaginea umana, dar ciudat e ca nu am reusit niciodata, gandindu-ma in urma si nici atunci, sa vizualizez ci doar sa stiu ca nu mai arata a om. deci intra dupa mine in biserica. eu ce am facut? l-am injurat ingrozitor, m-am repezit la el si am inceput sa-l rup in bucati! m-am trezit bulversat, speriat chiar, cu tot visul in minte, imagine dupa imagine si stare dupa stare.
ce s-a intamplat dupa aceea? in ziua de marti m-a sunat frati-miu sa mergem la pescuit, am reusit sa-mi iau a doua zi libera, iar miercuri am prins cel mai mare peste din viata mea, un crap romanesc de 18 kg. peste pe care eu l-am curatat si portionat. cand rupeam bucati din el mi-am dat seama ca asta era visul meu! sunt absolut convins ca a fost un vis premonitoriu.
mai important decat premonitia cred ca este faptul ca nu trebuie "dialogat" cu dracul, odata deconspirat trebuie sa fie "ori eu ori el", altfel nu merge...
|