Si simpllu si cristiboss ati inteles aiurea, afirmatia initiala a lui simpllu era incorecta, de data asta Demetrius are dreptate, cel putin in prima parte a mesajului.
Exista destule cazuri de virgine insarcinate, in timpuri moderne, nu intram in detalii de ordin tehnic, cine stie putina biologiee/anatomie si cate ceva despre naravurile acestor timpuri are si explicatia.
Ma rog, nestiinta, putina pripeala, omul e cunoscut pentru alte "infractiuni" dogmatice, puterm ierta pripeala celor pripiti :)
Citat:
În prealabil postat de ioan67
Păi asta de aici Èi "deducÈia" trăsnită că Dumnezeu merge la psiholog (lucruri pe care le-am semnalat și eu pe alt topic) fac parte din jocurile lui Demetrius la sfârșit de an și de post.
El e dispus la originalitate, lucru bun până la un punct. Dar dacă sare gardul, ce să iasă? Uite, ce a ieșit mai sus.
Eu însă cred că a vrut să spună altceva. A lăsat aerul unei blasfemii doar pentru că nu a formulat cu o minimă grijă. A lăsat mintea prea slobodă, nu neapărat cu rea intenție ci doar din neatenție. Așa cred.
|
Regretabil insa Cezare a fost reactia ta, care profitand de faptul ca au sarit 2 o data pe bietul om ai crezut de cuviinta ca ar fi bine sa-ti aduci si aici agenda de pe alt topic si sa-i tragi si tu un sut la tzurloaie cu ocazia asta.
Topic unde sunt sigur ca reactia lui fiind si mai sumara in cuvinte, n-a fost bine inteleasa si nu neaparat gresita.