Subiect: Sunt singura.
View Single Post
Vechi 26.12.2016, 07:34:26
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Ai comentat o afirmație fără ții cont de context. Te-ai oprit doar la literă fără să pătrunzi duhul, substanța ideii. Și ușor ai lăsat loc de mici interpretări. Și după cum vezi ai fost acuzat de blasfemie. În fine, eu am înțeles ce vrei să spui, la fel cum cred că a înțeles și Cezar, numai că uite sunt și minți strâmbe. Cum te prinde nu ezită să-ți dea cu sapa-n cap. Frumos era să-ți ceară o lămurire.
Recunosc ca, respectand principiul concentrarii mesajului, nu am detaliat in asa fel incat sa previn orice neajuns, insa am mereu in vedere ca userii acestui forum trebuie sa dea dovada de aplecare duhovniceasca, nu de panda la cuvant precum fariseii, care, la fel ca protestantii, se leaga de ora exacta, de context, de anotimp, (de preamarirea de sine),...

Pe de alta parte, tu si AlinB sunteti dovada ca am rapuns corect, iar CristianR si sophia s-au exprimat "omeneste", eu doar corectandu-i. Nici ei n-au detaliat duhovniceste astfel ca sa previna mesajul meu ce se dovedeste inca odata corect prin faptul ca sophia il contesta inca.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 26.12.2016 at 07:42:57.
Reply With Quote