View Single Post
Vechi 26.12.2016, 23:48:49
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Logica ta este una inversa: respingi Ortodoxia pentru ca Ortodoxia are multe virgule pe care tu nu le-ai inteles si pe care diavolul evident ti le-a exagerat tare de tot.
Eu nu resping ortodoxia.
Tu respingi Protestantismul pentru ca are multe virgule.
Pe care le exagerezi cu talent.
Citat:
Ca sa citez din Scriptura: marturie mai mare decat aceasta am eu, marturia faptelor Mele si Insusi Dumnezeu marturiseste pentru Mine.
Pentru Protestantism marturiseste Dumnezeu?
Este Protestantismul chip al lui Hristos? Prin Putere, Lumina, Adevar, Invieri de Morti, Profetii, si toate cele pe care le-a facut Hristos?
Poate Protestantismul sa spuna "EU SUNT LUMINA LUMII, EU SUNT CHIPUL LUI HRISTOS IN LUME?"?
Da.
Raspunsul la intrebarile de mai sus este DA, fara nicio indoiala.
Cel putin in aceeasi masura ca ortodoxismul.
Citat:
Dar pe Hristos L-ai intrebat unde salasluieste El? Pe Sfanta Treime ai intrebat-o unde salasluieste?
Toti vorbim despre Hristos si despre Dumnezeul in Treime din cer dar... surpriza. Nimeni nu are curajul sa-L intrebe ceva vreodata, sa vorbeasca cu El vreodata... si sa i se raspunda. Asa, ca de la Dumnezeu la om.

Cu siguranta ca merita o data in viata sa-L intrebi pe Hristos barbateste: "UNDE ESTI TU? LA MINE SAU LA EI ?"
Daca este la tine frumos lucru, daca esti inalta parte ... fa tu socoteala

E greu sa stai in genunchi si sa zici 'Hristoase, Dumnezeule, arata-mi deplin adevarul tau si viata vesnica si calea de mantuire a sufletului meu?'
Cu abordarea asta au venit si niste mormoni la mine: "uite, chiar acum" ziceau ei, "sa ne rugam impreuna si sa-L intrebi pe Dumnezeu daca El este in religia penticostala sau la mormoni!".

Le-am zis: "prieteni, sunt gata sa ma rog cu voi, exact asa cum doriti. Insa trebuie sa va rugati voi primii si sa-i cereti lui Dumnezeu ceea ce ma invatati pe mine sa cer. Asa-i corect, sa dati exemplu personal"

"Asta nu vrem s-a facem!", mi-au zis atunci. "In acest caz, nu puteti sa-mi cereti mie ce voi nu faceti" le-am raspuns.

Tu, prietene Palama, ce zici, merita o data in viata sa-L intrebi pe Hristos barbateste: "UNDE ESTI TU? LA MINE SAU LA EI ?"
Reply With Quote