Subiect: Lupta cu malahia
View Single Post
Vechi 27.12.2016, 01:02:14
Emanuel971 Emanuel971 is offline
Member

Data înregistrării: 09.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Bre dar tu nu înțelegi că oricine se luptă cu patima asta trece automat prin așa ceva.Nimeni nu a inventat apa calda aici.Iar Emanuel a câștigat o batalie.Lupta de abia acum incepe.
Nu este nici o pildă.E manualul standard de lepădare a unei patimi.Ce tot atâta mirare și pilde :))
Slava Domnului că sunt mii de creștini care asculta de duhovnic, se lasa de patimi, duc război duhovnicesc și nu se grăbesc să scrie "pilde".=))
Copacel are dreptate,sfatul duhovnicului are mare putere in lupta cu patimile,defapt ar trebui sa ascultam de Dumnezeu mai intai,cum ne descopera invatatura prin Evanghelie si de preot,preotul fiind singurul care ne poate face sa intelegem mai lesne voia domnului,scripturile,etc.Gpalama se refera totusi la faptul ca poate un tanar in aceasi situatie ca mine,asculta de duhovnic,dar poate mai da si un search sa nu se simta singur in aceasta lupta(eu asa am facut la inceput) si citeste toata povestea asta de 17 pagini,si mai invata niste chestii,poate ii mai creste moralul,etc.Asta a fost singurul motiv pentru care am revenit sa scriu aceasta.Eu aceste lucruri nu le-am aflat de la duhovnic,va spun sincer imi era si cam rusine sa abordez pe larg tema.
Reply With Quote