View Single Post
Vechi 27.12.2016, 16:46:51
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Adevarul nu poate fi tinut de garduri, intr-un loc anume.
Adevarul nu-i captiv, prietene. Adevarul este o Persoana, Hristos.

El este Dumnezeu. Si umple cerurile si pamantul.
Nu poate fi tinut captiv nici de o confesiune, precum incerci insinuezi. Eu nu reusesc sa cred asta.

Nu cred nici macar ca adevarul este doar in religia crestina.
Dumnezeu vorbeste si se descopera in vechime si poporului Israel, in special, dar si unor persoane din alte neamuri. Dumnezeu se descopera si astazi, in mod special crestinilor dar si altor oameni din alte religii.

Exista masuri de adevar in multe religii si filozofii, in arta si cultura multor popoare. Iar acest adevar gasit la ei nu trebuie dispretuit cu aroganta. Apostolul ne invata altceva: Mai departe, fraților, câte sunt adevărate, câte sunt de cinste, câte sunt drepte, câte sunt curate, câte sunt vrednice de iubit, câte sunt cu nume bun, orice virtute și orice laudă, la acestea să vă fie gândul. Crestinismul este singura religie care este gata sa ia lucruri drepte, curate, adevarate de oriunde. Pentru ca exista un singur adevar. Adevarul lui Dumnezeu.

Totul se ingusteaza atunci cand este vorba de mantuire.
Pentru a ajunge la Dumnezeu este o SINGURA cale. Ioan 14:6
Este un SINGUR nume in care putem fi mantuiti. Fapte 4:12

Calea insa nu este o confesiune. Nici BOR. Nici Penticostalismul.
Calea este Hristos.
Păi dacă așa enormități scrieți, atunci pot să sper că măcar dumneavoastră o să mă iertați că, uitați ce ghinion, tocmai fac prima lectură (vai, la 50 de ani...) din Mahabharata.
Și mă minunez ce războinici lirici erau prin vechime....:)
Reply With Quote